Prijs

€ 0,00 -€ 199,00

Kleur

Categorie
Merk

Werkjassen bedrukken? Uw werkjas met logo vindt u hier! Een divers aanbod.

Werkjassen bedrukken bij PromoGoed kan op vele manieren. En naast vele bedrukkingsmogelijkheden bieden wij ook een groot aanbod werkjassen. Van comfortabele fleece werkjassen tot reflecterende veiligheidsjassen. Naast een groot en divers aanbod bent u ook bij ons aan het juiste adres voor goed en persoonlijk advies! Voor werkjassen bedrukken bent u dus absoluut aan het juiste adres! Graag gaan wij met u in gesprek om de perfecte jas met de beste bedrukking samen te stellen! Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Liever zelfstandig een product uitkiezen of eerst de mogelijkheden bekijken? Bekijk deze nu in het onderstaande overzicht! Mocht u uw gewenste werkjas niet vinden, neem dan absoluut contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij twijfels kan u uw vragen natuurlijk ook als opmerkingen bij een offerte meesturen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Werkjassen bedrukken bij PromoGoed

Werkjassen bedrukken bij ons betekent een persoonlijke aanpak. Bij ons kan u kleding aanpassen en voorbeelden bekijken. Dit betekent dat u nog beter het perfecte eindresultaat kan samenstellen! Neem hiervoor contact op of vraag een offerte aan!

Werkjassen voor het veilig werken

Bij ons vindt u vele werkjassen die veiligheid bieden. Diverse jassen bestaan uit reflecterend materiaal. Deze jassen zijn daarom perfect om te gebruiken tijdens het werken langs de weg. Daarnaast hebben meerdere jassen handige vakken voor het bewaren van sleutels en een telefoon, zodat u deze gemakkelijk bij u kan houden tijdens het werk. Ook zijn er jassen met verstevigde zakken die niet snel verslijten. Deze zijn perfect voor het bewaren van gereedschap.

Werkjassen voor comfortabel werken

Al hoewel wij jassen in ons assortiment hebben die veiligheid bieden, bestaat een groot deel van het assortiment uit comfortabele jassen. Deze zijn perfect voor werk waarbij veiligheid geen grote rol speelt. Zelfs voor op het kantoor zijn de werkjassen geschikt! Warme fleecejassen zijn bijvoorbeeld perfect voor tijdens de koude maanden. Meerdere werkjassen zijn gemaakt van fleece, maar wij hebben ook een overzichtelijke categorie met enkel fleecejassen! Geïnteresseerd? Bekijk de opties voor fleece jassen bedrukken.

Werkjassen voor werk of als relatiegeschenk

Een werkjas met logo of bedrukken met iets anders is perfect voor uw eigen bedrijf. Maar uiteraard zijn de werkjassen ook geschikt als relatiegeschenk. Heeft u uw keuze al gemaakt? Vraag dan simpelweg een offerte aan. Of neem natuurlijk contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Liever even verder kijken? Bekijk dan bijvoorbeeld ons aanbod promotie jassen!

Werkjas met logo of een werkjas bedrukken met iets anders?

Uit de bovenstaande tekst worden de mogelijkheden die wij bieden duidelijk. Voor vragen over deze mogelijkheden of bij behoefte aan advies, neem contact op! Is het al voor u duidelijk? Kies dan simpelweg een product uit het overzicht en vraag een offerte aan!

Door hier verder te lezen leert u meer over waar u over kan nadenken bij de keuze voor de juiste jas om te bedrukken, de keuze voor de juiste bedrukking en meer. Zo kan inspiratie opgedaan worden en ontdekt u handige tips. Liever gewoon direct een werkjas bedrukken en kopen? Lees niet verder, maar kijk in het bovenstaande overzicht of neem contact op!

De juiste werkjas bedrukken en de werkjas met de juiste bedrukking

Er zijn drie voornaamste redenen waarom u denkt aan een werkjas bedrukken. U bent opzoek naar het professionaliseren van uw bedrijf en medewerkers (uniforme uitstraling, aandacht trekken/naamsbekendheid, etc,); u wilt een geschikt relatiegeschenk schenken om een bedrijfsrelatie te onderhouden, verbeteren of aan te gaan; of u wilt naamsbekendheid of een bepaalde imago genereren door de jassen als promotieartikelen weg te geven.

Waarom een werkjas bedrukken voor deze redenen?

U hebt deze keuze al enigszins gemaakt aangezien u dit nu aan het lezen bent. Maar voor het geval u aan het twijfelen bent leest u hier nu bepaalde redenen.

De werkjas met logo voor uw eigen bedrijf

Ten eerste de werkjas voor uw eigen bedrijf. Dit kan voor zowel uzelf als uw medewerkers. Hebben uw collega’s echt veiligheidsjassen nodig voor het werk dat ze doen? Dan is het uw verantwoordelijkheid dat de jassen die zij dragen aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. En als u toch jassen hiervoor aanschaft dan kan u net zo goed gebruiken maken van de mogelijkheid om promotie te maken! Dit door natuurlijk te kiezen voor een werkjas met logo.

Maar ook als u niet perse een veiligheidsjas hoeft aan te schaffen kan u ervoor kiezen om jassen aan te schaffen voor uw personeel. Dit kan al door middel van een goedkoop veiligheids/reflectiejasje (goed promo artikel overigens). Handig voor buitenwerk om extra zichtbaar te zijn voor het verkeer, maar ook geschikt als een goedkoop alternatief voor tijdens een evenement. Gemakkelijke promotie! Maar u kan ook gewoon kiezen voor fijne comfortabele werkjassen. Als u ervoor zorgt dat deze fijn om te dragen zijn en er minimaal redelijk uitzien, dan zullen uw collega’s de jassen wellicht zelfs in hun eigen tijd dragen. Sowieso zullen zij tevreden zijn met een fijne jas voor op het werk. Daar moet u het ook voor doen: tevreden werknemers! De promotie vanwege de logo op de werkjas is dan voornamelijk een bonus!

De werkjas als relatiegeschenk

Ten tweede hadden wij dus de reden om een werkjas als relatiegeschenk te geven. Een geschikte jas is erg fijn om te hebben. Of dit nu een comfortabele jas is voor het fietsen van huis naar werk of een veiligheidsjas tijdens werk waar dit echt nodig is; zolang de jas geschikt is, is de ontvanger tevreden. Het probleem is echter dat deze personen vaak al een jas hebben en een extra jas schenken heeft vaak niet veel nut. Wanneer u dit toch doet en de ontvanger heeft al een werkjas, zorg er dan voor dat uw jas veel beter is! Dit kan door de kwaliteit van de jas, het uiterlijk van de werkjas en de bedrukking! Het moet ervoor zorgen dat de ontvanger ervoor kiest om het oude vertrouwde weg te leggen en de nieuwe jas te gaan gebruiken.

Dit gezegd, er zijn momenten waarop een jas erg gewild is. En hierop inspelen kan erg geschikt zijn. Immers, een geschikte jas is erg fijn om te hebben dus u kan hier veel waardering voor krijgen. Een paar momenten om in de gaten te houden. Het is een nieuw bedrijf dat aan het einde van de lente of tijdens de zomer is gestart. Zij hebben dus waarschijnlijk nog geen jassen! In dit geval kan u het beste even een keer langsgaan om te kijken of ze echt nog geen werkjassen hebben. Is dit wel het geval dan is het een beetje zonde om hun een werkjas te schenken. Iets anders is dan een betere keuze. Hiervoor bent u bij ons (PromoGoed) ook aan het juiste adres! We hebben veel meer dan jassen en bedrijfskleding, dus neem contact op voor goed en persoonlijk advies!

Naast momenten kan u ook denken aan personen! Iedereen kent wel iemand die altijd met iets rondloopt dat al zo oud is dat u zich wel eens afvraagt waarom het niet spontaan uit elkaar valt. Zo ziet het er in ieder geval wel uit. Als u iemand kent die met een dergelijke jas rondloopt, dan weet u wat u kunt schenken!

De werkjas bedrukken ter promotie

De derde en waarschijnlijk laatste reden is werkjassen kopen om als promo artikel weg te geven. Bij ons kan u jassen zeer voordelig kopen. Natuurlijk hoeven dit niet perse werkjassen zoals veiligheidshesjes te zijn, u kan bijvoorbeeld ook eens kijken bij onze promotiejassen. Hier vindt u geheid voordelige jassen om als promotieartikel te gebruiken.

Maar waarom eigenlijk kiezen voor jassen ter promotie? Nou waarom u promotie wilt maken is een reden op zich. Dit kan zijn dat u een bepaald imago wil creëren of onderhouden. Dit doet men vaak met een slimme bedrukking en bepaalde acties! Natuurlijk kan u ook producten met logo weggeven puur om naamsbekendheid te genereren.

Maar waarom kiezen voor een (werk)jas bedrukken? Nou ten eerste is het één van de weinige producten dat echt opvalt. Vergelijkbaar met een paraplu. Het valt erg op en de bedrukking dus ook. Het wordt helaas vrijwel alleen buiten gebruikt, maar in ieder geval wordt er geen kleding overheen gedragen. Bijvoorbeeld een shirt met uw logo zal tijdens de koudere maanden alleen binnen promotie kunnen opleveren. Buiten wordt er een vest, jas of iets anders over gedragen.

Dat een jas een geschikte keuze kan zijn om promotie te maken mag duidelijk zijn, maar er komt nog meer bij kijken dan u denkt. Immers heeft men vaak al een jas bij zich, waardoor ze de jas van u niet aannemen. Daarom moet u goed vooruit denken en het liefst al weten wat u kan verwachten doordat u aan een bepaald evenement eerder hebt meegedaan. Er zijn altijd manieren waarop het wel uitkomt. Hier leest u een tweetal voorbeelden.

Ten eerste een evenement tijdens een dag waarop het in eerste instantie warm is en plots zal gaan afkoelen. Veel mensen zullen tijdens een evenement, zoals een beurs, hun jas bij de receptie, in de auto of ergens anders achterlaten. Als u weet dat het op een gegeven moment plots gaat afkoelen dan kan u op deze beurs uw slag slaan! Veel mensen zullen maar al te graag uw jas gebruiken. Ze hoeven immers niet helemaal meer naar de auto te lopen!

Het tweede voorbeeld is veiligheid. De veiligheidsvestjes zijn gemakkelijk over een jas te dragen. Zo maakt u het feit dat men al een jas bij zich hebben compleet irrelevant. Alleen moet men nog behoefte hebben aan deze veiligheid. Op een beursvloer zal dat niet het geval zijn. Maar wanneer zij in de avond weer naar de auto of bushalte moeten lopen wel natuurlijk! Zorg dat u deze situatie goed duidelijk maakt, zodat men overtuigd wordt om het hesje daadwerkelijk te dragen.

Dat is overigens nog wel vaak een probleempje. Men vindt het vaak maar overdreven om zo’n hesje te dragen. Gelukkig zijn er ook dan altijd nog oplossingen. U kunt hesjes meegeven aan ontvangers die deze aan hun kinderen, neefjes en nichtjes, etc. kunnen geven. Zat zal sowieso in de smaak vallen! En de kinderen zullen ook snel geneigd zijn deze te dragen. Dat een klein logo op dit hesje is bedrukt is dan niks mis mee. Het is immers dankzij u dat de kinderen nu met veilige hesjes rondlopen.

Of u dit nu een goed idee vindt of niet, het mag duidelijk zijn dat er enorm veel mogelijk is. Twijfelt u over iets of weet u het inmiddels helemaal niet meer? Neem dan contact op. Vanwege onze persoonlijke aanpak en veel ervaring geven wij goed advies.